Op vakantie op Hoeve de Linde in Vaals

Algemene huurbepalingen

1) Door het boeken van een verblijf (mondeling, schriftelijk, email of telefonisch) ben je te allen tijde gebonden aan je reservering.

2) Jouw reservering wordt door ons schriftelijk bevestigd door middel van een factuur. Deze dient binnen de vermelde termijn betaald te worden. Bij de factuur ontvang je tevens deze huurbepalingen welke onlosmakelijk van toepassing zijn op onze huurovereenkomsten.

3) Annuleringsvoorwaarden: Annuleren is niet zonder consequenties mogelijk. Bij onverhoopte annulering 2 maanden of langer voor aankomstdatum dien je 50 % van het huurbedrag te voldoen. Bij onverhoopte annulering tussen 2 maanden en 4 weken voor aankomstdatum dien je 75 % van het huurbedrag te voldoen. Bij onverhoopte annulering korter dan 4 weken voor aankomstdatum dien je 100 % van het huurbedrag te voldoen.

4) Wij adviseren je een annuleringsverzekering af te sluiten bij jouw assurantieadviseur. Daardoor ben je en zijn wij in voorkomende gevallen gewaarborgd tegen eventuele financiële schade.

5) De betalingscondities staan ook vermeld bij de factuur Bij reserveringen binnen zes weken voor aankomstdatum dien je het totaalbedrag in één keer te betalen. Contante betalingen worden alleen geaccepteerd na overleg en indien je aankomst binnen enkele dagen valt. We hanteren verder geen waarborgsom voor vakantieverhuur.

6) Gebruik van gas is bij de huurprijs inbegrepen tot een maximum van 10 kubieke meter/dag (meerkosten per kubieke meter bedragen € 0,90). Gebruik van elektriciteit is inbegrepen tot een maximum van 7 KW/dag (meerkosten per KW bedragen € 0,70). Eventueel meer gebruik verrekenen wij achteraf met de waarborgsom.

7) Het is verplicht om bedlinnen te gebruiken in onze woningen. Het gebruik van slaapzakken enz. is dus niet toegestaan. Kussens en dekbedden worden gratis verstrekt.

8) In de woningen mag NIET gerookt worden.

Terug naar Beschikbaarheid bekijken en direct boeken ↵

 Waan je in de Toscane of Provence, een heerlijk stukje buitenland binnen handbereik in eigen land! Boek hier je verblijf op Hoeve de Linde ♥️