• Start

Op vakantie op Hoeve de Linde in Vaals

Gasterij, wandel- en muziekcafé Hoeve de Linde

Gasterij Hoeve de Linde, Vier het leven!

In onze gezellige gasterij kun je perfect onthaasten en genieten van de rust, de ruimte, het prachtige uitzicht en één van de heerlijke smoothies, raw sappen, schepthees of onze heerlijke Manetti koffie, slurpwijntjes of verkoelende biertjes van Gulpener Bier. En voor de lekkerbekken hebben we een ruime keuze aan allerlei lekkernijen voor bij je drankje. Alles met zorg, liefde en passie voor je klaar gemaakt!
Bijna ieder weekend wordt de gasterij gevuld met sfeervolle muzikale klanken van Mark Beumers op gitaar. Maar ook regelmatig hebben we gastmuzikanten op bezoek, in onze AGENDA kun je zien wie wanneer de muzikale noten verzorgen in het wandelcafé.
Bij mooi weer is het goed toeven op ons terras, heerlijk chillen in één van de Fatboys en genieten van het uitzicht. Maar ook als het weer wat minder is dan hoef je onze deur niet voorbij te lopen want binnen is het oergezellig en behagelijk warm!

Openingstijden
Vrijdag t/m maandag 12.00-17.00/18.00 uur
Dinsdag t/m donderdag gesloten

Tijdens de Kerstvakantie iedere dag v.a. 12 uur open (1e kerstdag gesloten)

Hier ga je direct naar de website van onze Gasterij waar je alle informatie vindt en uitgebreide info over onze muziekagenda

Agenda Gasterij Hoeve de Linde

Boek hier uw verblijf op Hoeve de Linde