• Start

Op vakantie op Hoeve de Linde in Vaals

Landcafé Hoeve de Linde

Gasterij Hoeve de Linde, Vier het leven!

? Ons Landcafé blijft nog even GESLOTEN❗Zodra we weer veilig open kunnen laten we dat weten via Facebook, onze website en nieuwsbrief.

In onze gezellige landcafé kun je perfect onthaasten en genieten van de rust, de ruimte, het prachtige uitzicht en één van de heerlijke schepthees of Manetti koffie, slurpwijntjes of verkoelende biertjes van Gulpener. En voor de lekkerbekken hebben we een ruime keuze aan allerlei lekkernijen voor bij je drankje. Alles met zorg, liefde en passie voor je klaar gemaakt!
Ieder weekend is er live muziek, wil je 1x per maand de agenda ontvangen?  Schrijf je dan HIER in voor de nieuwsbrief!
Bij mooi weer is het goed toeven op ons terras, heerlijk genieten van het uitzicht en huisgemaakte lekkernijen. Maar ook als het weer wat minder is dan hoef je onze deur niet voorbij te lopen want binnen is het oergezellig en behagelijk warm!

Tijdens het Beleefweekend 29 oktober 2017 werden we muzikaal verwend met Tommies Minimal, een prachtige compositie van één van de beste pianisten van Nederland (en verre omstreken),Tom Meijer. Geniet van deze video die meer zegt dan 1000 woorden...... Waan je in de Toscane of Provence, een heerlijk stukje buitenland binnen handbereik in eigen land! Boek hier je verblijf op Hoeve de Linde ♥️