Op vakantie op Hoeve de Linde in Vaals

Happy in Vaals

Wie kent ze niet de fleurige gezellige filmpjes die over You Tube zwerven met vrolijke beelden waarop HAPPY van Pharrel Williams wordt nagezongen en gedanst.
De grote reconstructie in 2015 (die ruim een jaar duurde) van de hoofdverkeersader door Vaals, de Maastrichterlaan, was voor de Gemeente Vaals de aanleiding om het initiatief te nemen voor opnamen van een eigen HAPPY CLIP in VAALS. Na maanden van omleidingen, weinig parkeermogelijkheid en nog meer wegomleggingen was het ook wel een reden tot een feestje. Vaals was weer toonbaar, zichtbaar en bereikbaar letterlijk en figuurlijk! 

Ondernemers, inwoners, vakantiegangers, allemaal werden ze gevraagd mee te doen aan de clip. En aan deze oproep werd meer dan ruimschoots gehoor gegeven. Ook wij werden gevraagd, en natuurlijk zeiden we direct JAAAAAAA. En zo is Mark te zien op gitaar bij de Elisenbrunnen in Aachen en werden er op de Hoeve opnamen gemaakt van TWC Vols, de plaatselijke race en MTB club en kwam de harmonie een riedel blazen op de toeters in de wei. Hele gezellige opnamedagen en een super geslaagde clip die goed laat zien hoe prettig, leuk en gezellig het hier in Vaals is.

Graag delen we wat opnamen van de filmopnamen met jullie en natuurlijk ook het eindresultaat kun je hier bekijken.
Uit volle borst zingen wij mee en zijn we HAPPY hier op Hoeve de Linde in het mooie Vaals!!

 

Bekijk hieronder het eindresultaat van de officiële HAPPY CLIP van de gemeente Vaals en zoals je kunt zien van jong tot oud iedereen doet mee!

 Waan je in de Toscane of Provence, een heerlijk stukje buitenland binnen handbereik in eigen land! Boek hier je verblijf op Hoeve de Linde ♥️