• Start

Op vakantie op Hoeve de Linde in Vaals

Vakantievoorpret


GPS Wandelingen - Grensroute 1

Marcel & Marloes maken regelmatig wandelingen samen met hun hond Sophie door de natuur rondom Hoeve de Linde. Om ook jou mee te laten genieten leggen zij de wandelingen vast in hun GPS. Het GPX bestand kun je makkelijk downloaden en zo gebruiken voor je eigen GPS. In de komende tijd kun je meer wandelingen verwachten op deze plek. We starten met de wandeling Grensroute 1. 

Wandeling vanaf Hoeve de Linde - Grensroute 1Geniet van de vele vergezichten tijdens deze 17.2 km (4 uur lopen) wandeling door België en Nederland langs de grensstreek. Onderweg kom je zelfs het zinkviooltje tegen. Neem rustig de tijd want deze wandeling bied vele mooie plekjes voor een rustmoment. Vooral een bezoek aan de kloostertuin in Moresnet Chapelle mag niet ontbreken!

Start- en eindpunt van de wandeling is Hoeve de Linde waar je onder het genot van huisgemaakte lekkernijen nog even heerlijk kunt nagenieten van je wandeltocht.
Je kunt hier het GPX bestand downloaden zodat je de wandeling met je GPS kunt lopen.

Foto's van de wandeling GPS route 1 

Vakantievoorpret
Binnen een paar uur rijden vanaf midden Nederland, een paradijs voor de beginnende en beoefende wandelaar. Kom je ook verdwalen?

Natuurlijk kun je op een racefiets hier de Amstel Gold of Limburgs Mooiste rijden...(dat kan trouwens het hele jaar door🙄 en niet alleen wanneer deze tochten zijn), je kunt hier juist ook op je MOUNTAINBIKE heerlijk uren gaan avonturen😆👍🏻

Op Hoeve de Linde vind je onze gezellige Gasterij met huisgemaakte lekkernijen, relaxed terras en kleurrijk interieur. Je kunt hier met regelmaat genieten van heerlijke live muziek. Tijdens het Beleefweekend 29 oktober 2017 werden we muzikaal verwend met Tommies Minimal, een prachtige compositie van één van de beste pianisten van Nederland (en verre omstreken),Tom Meijer. Geniet van deze video die meer zegt dan 1000 woorden......

>
Boek hier je vakantie op Hoeve de Linde en waan je in de Toscane of Provence, een heerlijk stukje buitenland om de hoek in eigen land!


Boek hier uw verblijf op Hoeve de Linde