Op vakantie op Hoeve de Linde in Vaals

Vakantie op Hoeve de Linde in de BosuilVakantie op Hoeve de Linde in de Bosuil

Op de kruising van de Schuttebergsweg en de Lindeweg (onverhard wandelpad) wonen 3 jonge bosuilen. Hun luide geroep is soms tot in de verre omtrek te horen. Met een felle zaklamp zijn ze hoog in de bomen op te speuren. Deze nachtvogel was vroeger in Nederland op veel plaatsen te vinden. Echter is hun aantal de laatste decenia sterk achteruit gegaan. Wie een braakbal van deze uil weet te vinden kan zien dat niet alleen muizen maar ook kevertjes op zijn menu staan.

De Bosuil biedt plaats aan maximaal 4 personen. Op de begane grond bevinden zich een ruime hal, de woonkamer, toilet, badkamer en een 2 persoons slaapkamer met tweepersoonsbed 140x200. De 2de verdieping biedt slaapplek aan 2 personen (bedden zijn 90x200).
In de woonkamer staat een bankstel waar je heerlijk met een boek kunt relaxen of achterover leunend TV kunt kijken. (KPN digitenne) Een ruime eethoek biedt voldoende plaats om gezellig samen te eten.
Via de achterdeur bereik je het privé terras. Natuurlijk mag je ook plaatsnemen op het binnenplein of de zonnenweide. De open keuken is voorzien van koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron.
We zorgen ervoor dat, voor uw aankomst de koelkast aan staat, zodat u direct hier gebruik van kunt maken. Potten en pannen evenals bestek en kopjes/glazen zijn in voldoende mate aanwezig. Het appartement is voorzien van een CV installatie voor aangename warmte in koude periodes.

 Vakantie op Hoeve de Linde in de BosuilVakantie op Hoeve de Linde in de BosuilVakantie op Hoeve de Linde in de Bosuil

Boek hier direct uw verblijf in de Bosuil of bekijk onze andere vakantiewoningen


Terug naar overzicht alle woningen ↵

 Waan je in de Toscane of Provence, een heerlijk stukje buitenland binnen handbereik in eigen land! Boek hier je verblijf op Hoeve de Linde ♥️