Op vakantie op Hoeve de Linde in Vaals

Boek je verblijf in de Koolmees op Hoeve de Linde in VaalsVakantie op Hoeve de Linde in Vaals Vakantie op Hoeve de Linde in Vaals

 
In de nok van het dak, net onder een afgebroken dakpan woont de familie koolmees. Een perfecte plek om je jongen groot te brengen. Het voordeel voor de mens? Een nestje koolmeesjes verorberd al gauw zo'n 5000 rupjes, mugjes en vliegjes.

De Koolmees biedt plaats aan maximaal 4 personen. Op de begane grond bevinden zich de hal met toilet en de woonkamer met open keuken.

Via de zijdeur bereikt u het eigen terras aan de dalzijde. Hier kunt u genieten van een schaduwrijk plekje met uitzicht op het dal. Natuurlijk mag u ook plaatsnemen op het binnenplein of de zonnenweide. In de woonkamer staat een kleuren-tv met DVD-speler. Het bankstel, 2 losse stoelen en de eethoek maken de inrichting compleet.Op de bovenverdieping bevinden zich 2 slaapkamers en de badkamer met douche.

Het uitzicht vanuit het appartement is in de richting van het dal. De open keuken is voorzien van koelkast met vriesvak, fornuis, Senseo koffiezetapparaat, magnetron en waterkoker. Wij zorgen ervoor dat voor uw aankomst de koelkast aan staat, zodat u direct hier gebruik van kunt maken. Potten en pannen evenals bestek en kopjes/glazen zijn in voldoende mate aanwezig.

Vakantie op Hoeve de Linde in Vaals Vakantie op Hoeve de Linde in Vaals Vakantie op Hoeve de Linde in Vaals


Terug naar overzicht alle woningen ↵

 Waan je in de Toscane of Provence, een heerlijk stukje buitenland binnen handbereik in eigen land! Boek hier je verblijf op Hoeve de Linde ♥️