Op vakantie op Hoeve de Linde in Vaals

Boek je verblijf in de Pimpelmeesmees op Hoeve de Linde in Vaals Vakantie op Hoeve de Linde in Vaals  Vakantie op Hoeve de Linde in Vaals

Vanuit het huiskamerraam is goed te zien hoe dit bijzondere vogeltje zijn acrobatische toeren uithaald om aan voedsel te komen. Samen met zijn soortgenootjes wordt de hele achtertuin afgezocht naar eten. Een prachtig schouwspel. 

De Pimpelmees maakt onderdeel uit van het originele woonhuis en biedt plaats aan maximaal 4 personen. Op de begane grond bevinden zich de ruime hal met toilet en de woonkamer met open keuken. In de woonkamer staat een kleuren-tv met KPN digitenne ontvanger. Het bankstel, 2 losse stoelen en de eethoek maken de inrichting compleet.

De open keuken is voorzien van koelkast met vriesvak, fornuis, Senseo koffiezetapparaat en waterkoker. Wij zorgen ervoor dat, voor uw aankomst de koelkast aan staat, zodat u direct hier gebruik van kunt maken. Potten en pannen evenals bestek en kopjes/glazen zijn in voldoende mate aanwezig.

Op de bovenverdieping bevinden zich 2 slaapkamers en de badkamer met douche.

Vakantie op Hoeve de Linde in Vaals Vakantie op Hoeve de Linde in Vaals Vakantie op Hoeve de Linde in Vaals

Boek hier direct uw verblijf in de Pimpelmees of bekijk onze andere vakantiewoningen


Terug naar overzicht alle woningen ↵

 Waan je in de Toscane of Provence, een heerlijk stukje buitenland binnen handbereik in eigen land! Boek hier je verblijf op Hoeve de Linde ♥️