Op vakantie op Hoeve de Linde in Vaals

Boek je verblijf in de Groene Specht op Hoeve de Linde in Vaals

Wie een Groene Specht in het echt heeft gezien weet wat voor een indrukwekkende vogel dit is. Zijn luide roep klinkt als of je wordt uitgelachen.De Groene Specht biedt plaats aan maximaal 8 personen. Op de begane grond bevinden zich een ruime hal, de woonkamer, toilet/badkamer en de open keuken.

De 2de verdieping biedt slaapplek aan 8 personen, verdeeld over 2 ruimtes. Er is een aparte slaapkamer voor 2 personen. De andere ruimte biedt slaapplek aan 6 personen.De entree komt uit op het binnenplein alwaar het goed toeven is in de (voorjaars) zon. In de ruime woonkamer kun je heerlijk zitten op de bank en lekker TV kijken. Er is ook een DVD-speler. Aan de ruime tafel kun je relaxed genieten van de folders, die wij voor u alvast hebben klaar gelegd. De ruime eethoek biedt voldoende plaats voor 8 personen en kan naar eigen inzicht nog extra groot worden gemaakt.De open keuken is voorzien van koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, waterkoker en combimagnetron. We zorgen ervoor dat, voor uw aankomst de koelkast aan staat, zodat u direct hier gebruik van kunt maken.
Potten en pannen evenals bestek en kopjes/glazen zijn in voldoende mate aanwezig.Via de achterdeur neemt u plaats op het prive terras met uitzicht over de heuvels.

Vakantie op Hoeve de Linde  Vakantie op Hoeve de Linde  Vakantie op Hoeve de Linde

Boek hier uw verblijf in de Groene Specht

 

Boek hier uw verblijf op Hoeve de Linde