Welkom bij Hoeve de Linde

Algemene Huurbepalingen

Algemene Huurbepalingen

1) Door het boeken van een verblijf (mondeling, schriftelijk, email of telefonisch) ben je ten alle tijden gebonden aan de reservering.

2) Jouw reservering wordt door ons schriftelijk bevestigd door middel van een factuur per email. Deze dient binnen de vermelde termijn betaald te worden. Bij de factuur ontvang je tevens deze huurbepalingen welke onlosmakelijk van toepassing zijn op de huurovereenkomst. Betaal bij voorkeur veilig via iDeal.

3) Annuleringsvoorwaarden: Annuleren is niet zonder consequenties mogelijk. Bij onverhoopte annulering 2 maanden of langer voor aankomstdatum dien je 50 % van het huurbedrag te voldoen. Bij onverhoopte annulering tussen 2 maanden en 4 weken voor aankomstdatum dien je 75 % van het huurbedrag te voldoen. Bij onverhoopte annulering korter dan 4 weken voor aankomstdatum dien je 100 % van het huurbedrag te voldoen.

4) Wij adviseren je een annuleringsverzekering af te sluiten bij jouw assurantieadviseur. Daardoor ben jij, en zijn wij, in voorkomende gevallen gewaarborgd tegen eventuele financiële schade. Ook kun je gebruik maken van de optie die je bij het resereven aangeboden krijgt.

5) De betalingscondities staan vermeld op de factuur. Bij reserveringen binnen zes weken voor aankomstdatum dien je het totaalbedrag in één keer te betalen. Contante betalingen worden uit veiligheids overwegingen niet geaccepteerd. Bij aankomst kunnen wij nog vragen om een waarborg. Deze dient direct voldaan te worden (via tikkie). Bij vertrek wordt deze binnen 7 werkdagen retour gestort.

6) Gebruik van gas is bij de huurprijs inbegrepen tot een maximum van 5 kubieke meter/dag (meerkosten per kubieke meter volgens het op dat moment geldende tarief). Gebruik van elektriciteit is inbegrepen tot een maximum van 5 KW/dag (meerkosten per KW volgens het op dat moment geldende tarief). Eventueel meergebruik berekenen wij achteraf. Hoeve de Linde behoudt zich het recht voor om een borg te rekenen als zij dat nodig acht. Dit geldt met name in de koude periode van het jaar. Dan rekenen we een borg in verband met de energiekosten. De borg wordt na verrekening per omgaande doch uiterlijk binnen vier weken teruggestort op de rekening.

7) Het is verplicht om bedlinnen te gebruiken in onze woningen. Het gebruik van slaapzakken enz. is vanwege hygiene niet toegestaan. Kussens en dekbedden zijn gratis beschikbaar.

8) In de woningen mag NIET gerookt worden. Buiten roken? Gebruik van een asbak is verplicht. Kaarsenhouders, servies, bloembakken en struiken zijn géén asbak.

Heb je een vraag?

Stel hem dan hier

Let op!

Hoeve de Linde is volop in beweging

Vanaf 1 maart zijn er nieuwe ontwikkelingen gaande. Tot die tijd is het boeken van onze natuurhuisjes niet mogelijk. Daarna zal er een frisse nieuwe lentewind over de hoeve gaan waaien. Houd daarom de website goed in de gaten.

We hebben je inschrijving ontvangen!