Welkom bij Hoeve de Linde

Handige informatie

Goed om te weten

Algemene informatie en prijzen

Vertrek- & Aankomsttijden

U kunt vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst in uw woning terecht.
De woning dient weer verlaten te zijn de dag van vertrek uiterlijk om 11.00 uur.

Toeristenbelasting

De toeristenbelasting is in de gemeente Vaals vastgesteld op € 2,20 per persoon per nacht. Deze kosten zijn niet bij de huurprijs inbegrepen.

Huisdieren

Alleen honden zijn bij ons welkom. Houd er rekening mee dat wij extra schoonmaakkosten in rekening brengen. Voor alle rassen: € 19,95 per periode.

Energie

Gebruik van gas is bij de huurprijs inbegrepen tot een maximum van 5 kubieke meter/dag (meer kosten per kubieke meter worden berekend met het dan geldende tarief). Gebruik van elektriciteit is inbegrepen tot een maximum van 5 KW/dag (meer kosten per KW worden berekend met het dan geldende tarief). Eventueel meerverbruik wordt verrekend voor vertrek en kun je direct contant of met pin betalen. Normaal gesproken zijn bovenstaande verbruiken voldoende.

Bed- & Badlinnen

Bed- & Badlinnen is optioneel te verkrijgen.

  • Bedpakket (kussensloop, overtrek en onderlaken) € 8,75 / set
  • Badpakket (baddoek en douchelaken) € 8,65 / set
  • Badmat € 3,00 / stuk (gratis bij huur min. 2 badpakketten)
  • Keukenpakket (keukenhanddoek, theedoek, vaatdoek, afwaskwast, afwasmiddel,handzeep en schuursponsje) € 8,25 / set
Servicekosten

Omdat wij de ervaring hebben dat de meeste van onze gasten het appartement schoon achterlaten, rekenen wij een bijdrage in de schoonmaakkosten en afvalverwerking. Tussentijdse schoonmaak op verzoek is mogelijk. Kosten: € 29,50 /uur. Bij extreme vervuiling en het achterlaten van afval en etenswaren brengen we extra kosten in rekening.

Waarborgsom

Voor particulier vakantieverhuur kan een borg worden gerekend in verband met de energiekosten. Dit wordt door ons geïnitieerd. Daar hoef je zelf niets voor te doen. Dit geldt met name in de koude periode van het jaar. Voor zakelijk en langer termijn verhuur wordt standaard een waarborgsom van minimaal één maand huur in rekening gebracht. De borg krijg je (na controle en verrekening) per omgaande doch uiterlijk binnen 4 weken op je bankrekening teruggestort.

Bezoek tijdens verblijf

Mits jouw appartement het toelaat kan bezoek ook verblijven op Hoeve de Linde. Meld dit vooraf i.v.m. de veiligheid en extra kosten. De extra kosten zijn € 14,95 p.p.p.n. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan om met meer personen in een appartement te verblijven dan op het huurcontract en gastenlijst zijn vermeld.

Internet

Je kunt kostenloos gebruik maken van onze Wifi. Houd er rekening mee dat je in het buitengebied bent. De snelheid is daarmee trager en niet geschikt voor streaming van videodiensten.

Algemene Huurbepalingen

Onze algemene huurbepalingen vind je hier.

Hove de Linde middenin de natuur
woonkamer roodborstje
natuurhuisje De Bosuil huiskamer

Honden zijn bij ons van harte welkom

Wij weten hoe leuk het is om je huisdier mee op vakantie te nemen. Hoeve de Linde biedt niet alleen voor mensen een aangenaam onderkomen, ook uw hond kan bij ons genieten van een heerlijke vakantie. Vaak liepen wij tegen de teleurstelling aan dat we een mooi onderkomen hadden gevonden en dat er vervolgens geen honden werden toegelaten. Wij van Hoeve de Linde willen dit dus anders doen, maar dat kan niet zonder een paar goede afspraken met het baasje.

In de directe omgeving van de hoeve lopen diverse wandelpaden waar u met uw hond heerlijk kunt wandelen. Direct langs de hoeve loopt het Lindepad, een ideale plek om uw hond ’s ochtends en ’s avonds uit te laten en wat ook heel fijn is, hier mag uw hond vrij lopen.

Honden, die ons te gast zijn:

– Kunnen hun baas goed gehoorzamen.
– Laten de andere gasten met rust (niet iedereen houdt van honden).
– Doen hun behoefte buiten het terrein van de Hoeve.
– Laten het interieur van de vakantiewoning heel.
– Nemen geen kleine vriendjes mee in hun vacht.

Goed om te overwegen

Het is verstandig uw hond voordat u naar Limburg komt te behandelen met een anti vlooien/teken middel. Lange boswandelingen kunnen teken op uw hond achterlaten met onaangename gevolgen voor uw huisdier. Omdat we na het verblijf van uw huisdier de vakantiewoning extra goed reinigen (sommige mensen zijn allergisch voor huisdieren) rekenen wij extra kosten voor hun verblijf: Alle rassen € 19,95 per verblijf.

Sleutelkastje

Naast de voordeur van elke huisje hangt een sleutelkastje. Daar vind je de sleutel om binnen te komen. We doen dit, zodat jij op de dag van aankomst vanaf 16.00u op ieder gewenst tijdstip kunt aankomen. Je hoeft je van tevoren dus niet bij ons te melden. Hoe het sleutelkastje werkt, vind je hiernaast uitgelegd in de video.

De code van het sleutelkastje

Deze ontvang je per mail van ons als wij de volledige betaling van je verblijf hebben ontvangen.

Heb je een vraag?

Stel hem dan hier

Let op!

Hoeve de Linde is volop in beweging

Vanaf 1 maart zijn er nieuwe ontwikkelingen gaande. Tot die tijd is het boeken van onze natuurhuisjes niet mogelijk. Daarna zal er een frisse nieuwe lentewind over de hoeve gaan waaien. Houd daarom de website goed in de gaten.

We hebben je inschrijving ontvangen!