Welkom bij Hoeve de Linde

Onze natuurhuisjes

Onze natuurhuisjes: back to nature

Onze natuurhuisjes stralen de authenticiteit van onze locatie uit. Hier kom je terug bij de basis, terug in de natuur. Daar waar je rust ervaart en de verbinding met de natuur echt kan voelen. Je zit middenin de natuur, omgeven door boomgaarden, uitkijkend over de vallei richting het Drielandenpunt. Op deze manier zijn ook onze natuurhuisjes ingericht: basic, verzorgd en gezellig.

Gras, wei en bos

Natuurhuisjes

Vogels

Hoeve de Linde Natuurhuisje Vaals
wandel vakantie limburg
natuurhuisje De Bosuil slaapkamer
vakantie natuur hoeve de linde
natuurhuisje De Bosuil huiskamer
vakantie middenin natuur hoeve de linde
Natuurhuisje De Pimpelmees woonkamer
hoeve de linde heuvelland
Natuurhuisje De Koolmees huiskamer
Hove de Linde middenin de natuur
natuurhuisje De Bosuil eethoek
hoeve de linde natuur vakantie
natuurhuisje De Bosuil keuken
natuurhuisje roodborstje huiskamer
woonkamer natuurhuisje roodborstje
keuken natuurhuisje roodborstje

samen genieten

Natuurhuisje ‘Het Roodborstje’

Het Roodborstje is een natuurhuisje voor twee personen. Het huisje is gelijkvloers en biedt een gezellig uitzicht op de vallei richting het Drielandenpunt. Op het binnenplein kun je ’s ochtends genieten van de zon en ontbijten aan je eigen tuintafel.

   • Badkamer
   • Slaapkamer met twee boxsprings
   • Eenvoudige keuken
   • Ruime woon- en eetkamer met bankstel en tv

Met een privé terras

Natuurhuisje ‘De Koolmees’

De Koolmees is een natuurhuisje voor twee tot vier personen. Met een eigen terras aan de achterkant van de hoeve is de Koolmees een knus, klein en rustig natuurhuisje. Het terras biedt een mooi uitzicht over de vallei richting het Drielandenpunt.

   • Badkamer
   • Twee slaapkamers met vier boxsprings
   • Eenvoudige keuken
   • Kleine woon- en eetkamer met bankstel en tv
   • Eigen privéterras
woonkamer natuurhuisje koolmees
Natuurhuisje Koolmees keuken
Natuurhuisje De Koolmees huiskamer
Natuurhuisje De Pimpelmees eethoek
Natuurhuisje De Pimpelmees woonkamer
Natuurhuisje De Pimpelmees eethoek en keuken

Uitzicht op de heuvels

Natuurhuisje ‘De Pimpelmees’

Een knusse woonkamer met een kleine keuken geeft dit natuurhuisje juist het intieme karakter, dat het zo bijzonder maakt. Vanaf de woonkamer heb je ook hier een uniek uitzicht op de Limburgse heuvels.

 • Badkamer
 • Twee slaapkamers met vier boxsprings
 • Eenvoudige keuken
 • Kleine woon- en eetkamer met bankstel en tv

Stilletjes genieten

Natuurhuisje Het Roodstaartje

Dankzij de rustige ligging kun jij je in dit natuurhuisje heerlijk terugtrekken. Naast een slaapzolder is er een slaapkamer op de begane grond. Ideaal dus, als je geen trappen wilt lopen. Geniet op het binnenplein ’s ochtends van de zon en een ontbijt aan je eigen tuintafel.

 • Badkamer
 • Slaapkamer en een slaapzolder met vier boxsprings
 • Woon- en eetkamer met bankstel en tv
 • Eenvoudige keuken
Natuurhuisje Roodstaartje zithoek
Natuurhuisje Roodstaartje eethoek
Natuurhuisje Het Roodstaartje woonkamer
natuurhuisje De Bosuil huiskamer
natuurhuisje De Bosuil keuken en eethoek
natuurhuisje De Bosuil eetkamer

Ruim en toch heel gezellig

Natuurhuisje ‘De Bosuil’

Dit natuurhuisje heeft een ruime woon- en eetkamer. Smaakvol ingericht met een mooie keuken. Er is ook op de begane grond een slaapkamer. Ideaal dus, als je geen trappen wilt lopen. Geniet van een fijne leefruimte. Of ontbijt lekker op het binnenplein aan je eigen tuintafel.

 • Badkamer
 • Twee slaapkamers met vier boxsprings
 • Woon- en eetkamer
 • Eenvoudige keuken

"Hoeve de Linde ligt middenin de natuur, aan de voet van een vallei. Met een vrij uitzicht richting het Drielandenpunt. De ligging van de hoeve is uniek. Omringd door boomgaarden en weilanden. Onze natuurhuisjes zijn dan ook vernoemd naar de verschillende vogels, die hier in grote getalen voorkomen. Vanaf hier kun je naar harte lust wandelen en genieten van de natuur. Het is hier zo rustig, dat je pas op deze plek in de gaten krijgt hoe mooi stilte kan voelen. Alleen de natuur laat hier van zich horen. Verder is er niets…"

Team Hoeve de Linde

handig om te weten

Wat ons uniek maakt

Gratis WiFi

We hebben op onze locatie WiFi. Echter, houd er rekening mee dat dankzij ons prachtige uitzicht de snelheid van het internet vertraagd is.  

Parkeren op het terrein

Je kunt bij ons makkelijk je auto kwijt op onze parkeerterrein. Deze zit op de locatie.

Authentiek genieten

We hebben er voor gekozen om onze natuurhuisjes zo authentiek mogelijk te laten. Zelf afwassen, is daar een voorbeeld van. 

Historische plek

Het oudste deel van de hoeve is een oude Romeinse muur uit 900. Je verblijft dus op een oude, historische plek die met liefde en respect voor het gebouw wordt omringd.

Wandelroutes

Vanaf de hoeve heb je een uitgebreide keuze aan diverse wandelroutes. Van eenvoudige routes tot aan mooie lange wandelingen die je trakteren op de mooiste paadjes en uitzichten.

Relaxen in de wei

Genieten kun je bij ons op locatie ook in onze eigen wei. Omringd door fruitbomen, heerlijk vertoeven in het gras. Genietend van het uitzicht terwijl je lekker weg duikt in een boek.

Op vakantie met de hond

Honden zijn van harte welkom op onze hoeve. Mits ze zijn opgevoed, schoon zijn en zich rustig houden. We verwachten van de baasjes dat ze hun hond aangelijnd houden op het terrein en het verblijf schoon houden.

Adults only

Met onze natuurhuisjes richten wij ons speciaal op volwassenen, die het heerlijk vinden om zich te vermaken in de natuur met wandelen en fietsen. Volwassenen die de rust waarderen en in verbinding met de natuur willen zijn. De rust van onze plek is wat wij voor iedereen waarborgen. Daarom zijn gezinnen met kinderen, groepen wielrenners en mountainbikers bij ons niet welkom.

Cittaslow

Hoeve de Linde is trots ambassadeur van Cittaslow. Dit betekent dat we in verbinding met onze omgeving ondernemen. We ondernemen daarin bewust. Vanuit rust, met oog voor natuur en milieu. Deze plek delen we dan ook graag met mensen die authenticiteit, rust en natuur waarderen.

Checkin & Checkout

Inchecken kan vanaf 16.00u 's middags.
Uitchecken is tot 11.00u 's ochtends.

Annulering

Het kan onverhoopt voorkomen dat je jouw verblijf moet annuleren. Dat is altijd heel jammer. We hebben een aantal annuleringsvoorwaarden opgesteld om onszelf en jou te beschermen.

Huisregels

Om voor iedereen het verblijf zo prettig mogelijk te maken, hebben we een aantal huisregels. De basis van deze huisregels komt neer op Rust, Respect voor natuur, milieu en de ander, Genieten.

Heb je een vraag?

Stel hem dan hier

Let op!

Hoeve de Linde is volop in beweging

Vanaf 1 maart zijn er nieuwe ontwikkelingen gaande. Tot die tijd is het boeken van onze natuurhuisjes niet mogelijk. Daarna zal er een frisse nieuwe lentewind over de hoeve gaan waaien. Houd daarom de website goed in de gaten.

We hebben je inschrijving ontvangen!